Bemutatjuk a Városi Online Média weblapjátTisztelt Asszonyom/ Uram!

A Városi Online Média egy kézenfekvõ, hasznos és egyben újszerû ötlet internetes megvalósulása.

Szolgáltatásunk: Mindenkinek: -“kicsiknek és nagyoknak” a civil szervezeteknek, kulturális intézményeknek, alkotóknak, mûvészeknek (egyesületek, klubok, gyûjtõk stb.) szeretnénk ingyenes bemutatkozási, megjelenési lehetõséget adni, és programjaik díjmentes feltöltést biztosítani,- akik mások számára programot-programokat szerveznek, alkotnak, értéket teremtenek, aktívan részt vesznek városunk életében.
 Mindezt egy kiemelkedõ színvonalú és rövid idõn belül magas látogatottsági számot elérõ közös honlapon, amelyet mind szolgáltatásaink számában, mind pedig színvonalában folyamatosan fejlesztünk.

Célunk, hogy kis és nagy közösségek, alkotók, klubok, intézmények, szervezetek is elérhetõek legyenek az interneten, bemutatkozhassanak, kapcsolatokat teremthessenek szûkebb és tágabb környezetükkel és egymással. A VOM oldalak Magyarország régiós felépítését követik, ezért az adott városokhoz tartozó oldalakon jóval nagyobb és egyre szélesebb térséghez kötõdõ adatokat és információkat találnak a látogatók. Áttekinthetõ keresõrendszerünk segítségével könnyen találhatnak programot az érdeklõdõk, és egyben megismerhetik az Ön szervezetét, annak tevékenységét, elérését.
 Szívesen fogadjuk és jelenítjük meg cikkeiket, írásaikat bármilyen témában, de örömmel közlünk színvonalas élménybeszámolókat a rendezvényekrõl, vagy azok beharangozóit /amelyek érdekességeket, történeti leírásokat is tartalmaznak/ .

Mit ajánl még a Városi Online Média?
A Városi Online Média honlapja a
http://www.vom.hu/ címen található meg. A civil szervezetek, kulturális intézmények, alkotók, mûvészek (egyesületek, klubok, gyûjtõk stb.) a regisztráció után tölthetik fel bemutatkozásukat és fényképeiket, illetve programjaikat. A honlap emellett számos egyéb, mindenki által igénybe vehetõ színes, és folyamatosan bõvülõ tartalommal indul:

Miért érdemes a Városi Online Média honlapját választani?
Honlapunk már a megjelenését követõ idõszakban gazdag tartalommal, ezen felül népszerû linkek cseréjével, hirdetésekkel is biztosítja a magas látogatottságot, így az Ön szervezetének bemutatkozása és programajánlatai elérhetõek lesznek a szegedi és Csongrád megyei közönség széles körében, portálrendszerünkön keresztül pedig az egész országban.

 A Városi Online Média honlapja azonban nem csak bemutatkozásra és a programok díjmentes feltöltésére nyújt lehetõséget, hanem kiváló reklámfelületet is biztosít cégek, vállalkozások és civil szervezetek számára. Az állandóan frissülõ, bõséges és naprakész információk által generált várható magas nézettségi mutatók biztosítják a reklámok és hirdetések eredményességét.
Bemutatkozni, programot feltölteni és hirdetni azonban nemcsak a fent felsoroltak miatt érdemes a honlapon. A Városi Online Média középtávú stratégiai céljai között szerepel a mielõbbi országos szintû megjelenés. Ennek realitását az is jelzi, hogy a honlap Szeged mellett már Székesfehérváron is megkezdte mûködését.
 
 Reméljük, hogy rövid bemutatkozásunkkal a Városi Online Média által kínált szolgáltatások elnyerik tetszését és egy sikeres, kamatozó kapcsolat jöhet létre honlapunk, az Ön szervezete, és a Szegeden, illetve  a Csongrád megyében élõk között.

A honlappal és szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseivel és észrevételeivel forduljon munkatársunkhoz, Ivanics Rozáliához a 06-20-235-3208-as mobilszámon, illetve az ivanics.rozsa@vom.hu e-mailcímen.

Szeged, 2006. 05. 20.

Tisztelettel:
                     

                                                                 Koppány Péter, Polgár Róbert
                                                                            ügyvezetõk
                                                                  Városi Online Média Kft

 

Vissza a kezdőlapra